Jääkiekkoliitolta tyly ilmoitus Helsinki-hallin tilanteesta

Suomen Jääkiekkoliiton hallitus on päättänyt yksimielisesti, ettei se aio maksaa Helsinki Halli Oyn erääntynyttä sähkölaskua.

Halliyhtiö ei ole pystynyt pakotteiden takia maksamaan sähkölaskuaan, minkä vuoksi hallista katkaistiin sähköt syyskuun alussa. Ulkoministeriö antoi hiljattain hallin tiloissa toimistoaan pitävälle Jääkiekoliitolle poikkeusluvan maksaa rästissä olevia sähkölaskuja halliyhtiön puolesta.

Jääkiekkoliiton hallitus päätti maanantaina kuitenkin yksimielisesti, ettei se aio kaivaa kuvettaan sähkölaskujen maksamiseksi.

Päädyimme olla maksamatta laskua, sillä selvityksemme mukaan kyseessä olisi ollut vain lyhytaikainen ratkaisu. Toivottavasti pidempiaikainen ratkaisu löytyy, mutta Jääkiekkoliitto ei voi tällaista ratkaisua tarjota, Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Heikki Hietanen perustelee liiton tiedotteessa.

Aiemmin syyskuussa STT uutisoi Helsingin kaupungin aloittavan neuvottelut Helsinki-hallin kaupasta. Mikäli kaupankäynti ei edisty viimeistään lokakuun aikana, aloittaa Helsingin kaupunki selvityksen areenan pakkolunastuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat