- tuore ananas - mansikoita - 1 tlk mandariinejä - Wine Gums -pussi - Toblerone -patukka - Dajm -pussi - kahvia
Vihreän keittiön reseptit
Kultamitalikakku
kakkupohja
3 munaa 2 dl sokeria 1/2 dl kaakaojauhetta 1 1/2 dl vehnäjauhoja 1 pieni Toblerone 5 dl kermavaahtoa
täyte
säilykemandariini Dajm-rakeita mansikoita kostutukseen mandariiniliemi 1 dl smetanaa
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää jauhot. Sekoita joukkoon raastettu Toblerone. Levitä pellille ja paista uunissa 10 min. 200c:ssa. Leikkaa kahteen osaan ja täytä mandariinilla ym. Laita väliin smetanaa. Laita toinen kakkulevy päälle. Vatkaa kermavaahto. Koristele kakku kermavaahdolla ja viidakko- nonparelleilla. Lopuksi päälle kultamitali viinikumimakeisista ja ananassiivusta.
Perunaleivos
kakkupohjan jämiä 1 rkl konjakkia 2 rkl mandariinilientä
Sekoita kaikki keskenään. Muotoile perunan muotoiseksi. Pyörittele kaakaojauhoissa.
Täytetty miniananas
100 g mansikoita 1 miniananas 1 dl sokeria 1 dl vettä
Pilko mansikat. Keitä kattilassa vettä ja sokeria hetken. Lisää mansikat ja ota pois liedeltä. Kaiverra ananas ja täytä mansikoilla.