- 2 kiiwiä - viinirypäleitä - mantelirouhe - 1 tlk coctail-hedelmiä - Pikku Myy -aski - Fazer Sininen - suklaapatukka ja kahvia
Oranssin keittiön reseptit:
Mitalikakku
1 1/2 dl mitta kananmunia 1 1/2 dl sokeria 1 1/2 dl vehnäjäuhoja 1 rkl kaakaota
Sokeri ja kananmunat vatkataan vaahdoksi. Hämmennä joukkoon vehnäjäuhot ja kaakao. Paista uunissa 200 c:ssa 10 minuuttia.
Leikkaa kakkupohjasta mieleisiä paloja ja laita kakkukerrosten väliin vaniljalla sekä sitruunalla maustetua kermavaahtoa ja hedelmiä. Kostutus hedelmäpurkin mehulla.
Suklaakastike
Sulata suklaata vesihauteessa. Kaada sulanutta suklaata pursottimen pussiin, voit koristella pursottimella lautasen tai kakun.