Järkyttävä selkäsauna! Pelicans takoi hirmuluvut

Lahden Pelicans laittoi todella tuulemaan jääkiekon CHL:n runkosarjan päätöskierroksella, kun kotikaukalossa vastaan asettui ranskalainen Rouen. Loppuluvut kirjattiin tylysti 10-1.

Pelicans osoitti avauserässä ylivoimansa toimivuuden. Se teki kaksi maalia kahdesta ylivoimakerrasta, viimeistelijöinä Wyatt Kalynuk ja Antti Tyrväinen, joka kirjautti vielä erän viimeisellä sekunnilla päivän kolmannen tehopisteen syöttämällä Michael Vukojevicin osuman.

Ylivoiman tehokkuus sai jatkoa toisen erän alussa. Ryan Lasch teki 4-0-osuman vajaan kahden minuutin pelin jälkeen. Tim Lindfors ja Jonas Enlund siirsivät tilanteen tennislukemiin 6-0. Tämän jälkeen Rouenin suomalaisvahti Oskari Setänen sai väistyä maalinsuulta ja tilalle tuli Gaetan Richard.

Kolmatta erää ehti kulua vain 13 sekuntia, kun taas helähti ylivoimalla Lubos Horkyn toimesta. Lars Bryggman laittoi Pelicansin ylivoiman lukuihin 5/5 muutamaa minuuttia myöhemmin. Hetki tästä ja Horky onnistui toistamiseen, luvut 9-0.

Loppulukemat 10-1 viimeisteli Miika Roine. CHL:n runkosarja pelataan päätökseen keskiviikon aikana. Pelicans jatkaa pelejään pudotuspelivaiheessa, joka käynnistyy marraskuun puolessavälissä. Tappara hävisi oman ottelunsa Lausannelle 0-2. Se saa vielä jännittää mahdollista jatkopaikkaansa.