Jarmo Kekäläiselle potkut!

Columbus Blue Jackets tiedotti torstaina, että se on vapauttanut General Managerinsa Jarmo Kekäläisen tehtävistään.

Columbuksen kiekkotoiminnan johtaja John Davidson ottaa yhdessä johtoryhmän kanssa Kekäläisen tehtävät hoitaakseen, kun seura etsii suomalaiselle pidempiaikaista korvaajaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

57-vuotias Kekäläinen on toiminut Blue Jacketsin General Managerina vuodesta 2013 lähtien. Suomalaisen johdossa seuran vuodet ovat olleet laihat, varsinkin viime kausina. Viimeisenä kolmena kautena Blue Jackets on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle. Kekäläisen ollessa seuran johdossa Columbuksen paras saavutus on kauden 2018-2019 NHL:n pudotuspelien puolivälierät.

Tällä hetkellä joukkueella ei kulje sen paremmin. Columbus on Itäisen konferenssin viimeisenä, ja viidestätoista viimeisestä ottelusta joukkue on onnistunut ottamaan vain neljä voittoa.

Blue Jacketsin yksi tähtipelaajista on Patrik Laine, joka on tällä hetkellä sivussa joukkueen toiminnasta henkisien haasteiden takia.

Kekäläinen toimi ennen Columbukseen siirtymistään Helsingin Jokerien General Managerina. Hänellä oli jo ennen sitä pitkä tausta NHL:ssä, kun hän työskenteli pelaajatarkkailijana sekä apulais-GM:n tehtävissä.

Lue myös:

    Uusimmat