Jättiseura PSG:lle shokkihoitoa – Mestarien liigassa kytee jymypaukku

Shokkihoitoa PSG:lle: Dortmund johtoon, Karim Adeyemi osuu 1:25

Ranskan suurseura PSG ehti olla jo oikein kunnolla pulassa jalkapallon Mestarien liigassa.

PSG tarvitsee pisteitä tämän illan vierasottelusta Dortmundia vastaan. PSG oli ahdingossa jo siinä vaiheessa, kun Newcastle eteni lohkon toisessa, AC Milan -ottelussa johtoon.

Edes tasapeli ei riitä PSG:lle, mikäli Newcastle kaataa AC Milanin. Newcastle kun on tässä tapauksessa PSG:n edellä paremman keskinäisten pelien saldonsa myötä.

PSG:n taivas synkkeni 51. minuutilla, kun Dortmund karvasi pallon päätyrajan tuntumasta.

Niclas Füllkrug rakenteli ja Karim Adeyemi painoi pallon pömpeliin.

Video Dortmundin johtomaalista näkyy jutun yläreunasta.

PSG heräsi muutaman minuutin päästä, kun vasta 17-vuotias huippulupaus Warren Zaire-Emery painoi kaukolaukauksen sisään. 1–1.

Dortmund etenee F-lohkosta varmasti jatkoon. Toinen pudotuspelipaikka ratkoaan PSG:n, Newcastlen ja AC Milanin välillä.