Jymypaukku vireillä – Real Madridille shokkihoitoa Mestarien liigassa!

Dortmund virittelee jymypaukkua – huima avausmaali Real Madridin verkkoon 1:07
Katso: Dortmund virittelee jymypaukkua – Real Madrid suurissa ongelmissa!

Mestarien liigan tiistaikierroksella kytee melkoinen jymypaukku. Real Madrid on suurissa ongelmissa Borussia Dortmundia vastaan, kun saksalaisvieraat johtavat Santiago Bernabéulla 2–0-lukemin ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Dortmund aloitti väkevästi ja siirtyi 1–0-johtoon komean kuvion päätteeksi 30. minuutilla. Donyell Malen pelasi näyttävän seinäsyötön Sergou Guirassyn kanssa, eteni rangaistusalueen sisälle ja viimeisteli ohi belgialaisvahti Thibaut Courtois'n.

Katso maali ylälaidan videolta.

Vain neljää minuuttia myöhemmin Real Madridin verkko heilui toistamiseen. Tällä kertaa Malen tarjoilijana ja Serhou Guirassy viimeistelijänä. 2–0 taululle.

Real Madrid hätää kärsimässä – Gittens tekee 2-0 Dortmundille! 1:12
Katso: Donyell Malen aivan liekeissä – Serhou Guirassy viimeistelee 2–0-maalin tyhjiin.

Vaisusti pelannut Real Madrid alkoi heräilemään toisen takaiskun jälkeen, mutta ruuti oli märkää. Dortmundin ex-tähti Jude Bellinham puski ensin lähietäisyydeltä suoraan maalivahdin syliin, minkä jälkeen hän tykitti pienestä kulmasta ylärimaan. Tauolle mentiin Dortmundin ansaitussa johtoasemassa.

Real Madrid hävisi Mestarien liigan edellisellä kierroksella LOSC Lillen vieraana 0–1-lukemin, joten toinen peräkkäinen tappio olisi jättimäinen pettymys. Dortmund on sen sijaan matkalla kolmanteen peräkkäiseen voittoonsa kukistettuaan aiemmissa peleissään Club Bruggen ja Celticin.