Celine Dionin ja Lady Gagan duetto jäi haaveeksi

Pariisin olympialaisten avajaiset järjestetään perjantaina 26. heinäkuuta.

Supertähtien Celine Dionin ja Lady Gagan arveltu duetto jäi avajaisissa haaveeksi. Huhujen mukaan kaksikon oli spekuloitu laulavan Édith Piafin klassikkokappaleen La Vie en Rose. Lady Gagan on kuultu laulavan kyseinen kappale aiemmin A Star is Born -elokuvassa.

Lady Gaga esiintyi avajaisten alkupuolella. Olympiatulen sytyttyä nelituntisen avajaisseremonian huipensi Dion, joka esitti Edith Piafin tutuksi tekemän hymnin rakkaudelle (L'Hymne A l'Amour) Eiffel-tornin tasanteelta.

The Guardianin mukaan Celine Dion pukeutuu esiintyessään Diorin vaaleanpunaiseen asuun, jossa on musta höyhenillä koristeltu viitta.

Lady Gaga sen sijaan on nähty harjoittelemassa Seine-joella Valkoisen kelluvan flyygelin kanssa.

Kaksikon esiintymisistä huhuttiin jo viikon alussa, kun Gaga ja Celine Dion bongattiin saapumassa Pariisiin.

Esiintyminen on Celine Dionin ensimmäinen vuosiin, sillä tähti sairastaa harvinaista jäykkyysoireyhtymää, jonka vuoksi hän on joutunut perumaan muun muassa maailmankiertueensa, sekä Las Vegasin shown. Dionin on kerrottu kuittaavan olympialaisten avajaisista muhkean 1,8 miljoonan euron palkkion.

Dion postasi Instagramiinsa kuvia Pariisista. Postauksen kuvissa laulaja poseeraa taidemuseo Louvressa.

– Aina kun palaan Pariisiin, muistan miten paljon kauneutta ja iloa maailmassa voi kokea. Rakastan Pariisia ja olen niin onnellinen, että tulin takaisin, Dion kirjoittaa.

Juttua muokattu kauttaaltaan 27.7. kello 0.55, Dion ja Lady Gaga eivät esittäneetkään duettoa.

Lue myös:

    Uusimmat