Jekuttaja Kesärannassa? Kyltti muuttunut uuteen uskoon Sanna Marinin hengessä

Pääministerin virka-asunnon Kesärannan kyltille on tapahtunut hupaisa tapaturma tai joku on tehnyt tahallaan jekun.

MTV Uutisten politiikan toimittaja Juha Kaija pani Kesärannassa Helsingissä tänään käydessään merkille, että joku on irrottanut portissa olevasta kyltistä n-kirjaimen tai se oli irronnut itsestään sillä seurauksella, että kyltissä lukeekin nyt Kesärata – ex-pääministeri Sanna Marin -kohun hengessä.

Kaijan mukaan Kesärannan henkilökunta ei tiennyt, tai kertonut, sitä, miten kauan n-kirjain on kyltistä uupunut.

Mikä kesärata?

Termi Kesärata nousi julkisuuteen loppukesällä 2022, kun sosiaalisessa mediassa levisi kuvia Marinin juhlista, joissa oli mukana lukuisia julkisuuden henkilöitä.

Malli ja vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Sabina Särkkä esiintyi runoilija ja ihmisoikeusaktivisti Natalia Kallion kanssa vähäpukeisena suutelemassa Kesärannassa otetussa Kesärata 22 -kuvassa, joka julkaistiin Särkän Tiktok-tilillä.

Tiktok-päivityksen kuvaan on kirjoitettu teksti ”Kesärata 22” ja sen jakotekstissä mainittiin muun muassa sanat ”kesärata22” ja ”leak”, joka tarkoittaa suomeksi vuotoa.

Kuvasta syntyi kohu turvallisuussyistä.

Marin totesi kohu synnyttyä, että kuva ei ole asiallinen ja hän pyysi sitä anteeksi.

Marinin mukaan vieraat käyttivät Kesärannan wc-tiloja, joiden lähellä sijaitsee tiedotustila. Vieraat olivat myös saunoneet ja uineet.

Muut sisätilat eivät hänen mukaansa olleet vieraiden käytössä. Marin myös korosti, että tilaa valvottiin koko ajan ja osallistujien henkilöllisyydet olivat turvallisuudesta vastaavien tahojen tiedossa.

Lue myös:

    Uusimmat