Jenni Haukio: Koko perhe muuttaa Helsinkiin

Rouva Jenni Haukio sekä presidentti Sauli Niinistö ja heidän Aaro-poikansa muuttavat Helsinkiin, Haukio kertoo Facebookissa. 

Presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio kertoo, että heidän perheensä on tehnyt yhteisen muuttoilmoituksen Helsinkiin 30. heinäkuuta.

– Seiska-lehti on tänään 12.9. julkaissut perhettämme koskevan jutun olematta meihin missään yhteydessä ennen jutun julkaisua. Olemme 30.7. tehneet koko perheemme yhteisen muuttoilmoituksen, mutta puolisoni tiedot eivät ilmoituksen osalta ole julkisia hänen turvakieltonsa vuoksi. Siksi muuttoilmoituksemme tiedot näkyvät julki vain minun osaltani. Olemme loppukesän ja alkusyksyn aikana sekä yhdessä että erikseen siirtäneet Helsingin kotiimme irtaimistoa. Vietämme tavallista, onnellista ja mahdollisimman yksityistä arkielämää kodissamme. Kuten viimeisten 12 vuoden ajan, tulemme myös jatkossa pitämään myös Laaksolahden talomme, Haukio kirjoittaa.

Myös Niinistö jakoi Haukion päivityksen omalla Facebook-tilillään.

Presidentti Niinistön tiedot, kuten osoite, eivät ole julkista tietoa hänen voimassa olevan turvakieltonsa vuoksi. Tämän takia muuttoilmoitus on näkynyt vain Haukion kohdalla.

Huhut Haukion muuttamisesta heräsivät, kun Seiska uutisoi nähneensä Haukion kantamassa yksin tavaroita hänen ja Niinistön Espoon asunnostaan.

Tällainen heidän Espoon asuntonsa on

Haukio perheineen on asunut Espoon Laaksolahdessa ennen Niinistön presidenttiyttä ja tämän vuoden maaliskuusta eteenpäin, jolloin Niinistön virkakausi presidenttinä päättyi.

Kun vuonna 2012 Niinistö valittiin tasavallan presidentiksi, uutisoimme Niinistön ja Haukion tulevasta muutosta Espoosta Mäntyniemeen. Siitä voit lukea lisää täältä

Niinistö ja Haukio ostivat 176-neliöisen kaksikerroksisen kivitalon vuonna 2009. Talosta maksettiin 580 000 euroa, mutta tuolloin uutisoitiin talon alkuperäisen pyyntihinnan olleen yli 100 000 euroa enemmän. Keittiön ja olohuoneen lisäksi talossa on kolme makuuhuonetta. Sisäänkäyntiä koristavat valkoiset pylväät ja hyvin hoidetussa puutarhassa on suihkulähde. Asunnon esittelystä voit lukea lisää täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja