Jesse Joroselle karu virhe: Katso voiton ratkaissut osuma

Maalikooste: Verona - Venezia 2:50
Videolla Venezian ja Veronan kohtaamisen maalit sekä Joel Pohjanpalon maalipaikka.

Jalkapallon Italian liiga Serie A:ssa Verona vei kotivoiton Veneziasta perjantain myöhäisottelussa maalein 2–1.

Ottelu alkoi Venezian johtomaalilla jo toisella peliminuutilla, mutta Verona tasoitti tilanteen vain seitsemän minuuttia myöhemmin.

Toisen puoliajan lopulla Verona sai voittomaalinsa, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä yhdeksän minuuttia. Maali merkittiin Venezian suomalaismaalivahti Jesse Jorosen nimiin. Veronan Grigoris Kastanosin puskupallo osui Jorosen vartaloon, josta pallo meni maaliin.

Venezian toinen suomalaispelaaja Joel Pohjanpalo oli viheriöllä 73 minuuttia. Hyökkääjä ei onnistunut maaliyrityksessään ensimmäisellä puoliajalla. Maalivahti Joronen puolestaan torjui ottelussa kaksi maalia.

Seitsemän pelatun ottelun jälkeen Verona on sarjataulukossa sijalla 10., kun Venezia on putoamisvaarassa 19. sijalla.