Jo talvella surmattu löytyi kuukausia myöhemmin, mies ja nainen vangittu – AL: Uhri poistettiin asunnosta nosturilla

Pirkanmaan käräjäoikeus on vanginnut 41-vuotiaan miehen ja 64-vuotiaan naisen epäiltynä kevättalvella tapahtuneesta henkirikoksesta Pirkkalassa.

Keski-ikäinen uhri löytyi Pirkkalasta asunnosta viime lauantaina. Uhri ehti olla kuolleena kuukausia ennen löytymistään. Käräjäoikeuden asiakirjojen mukaan epäilty rikos on tapahtunut aikavälillä 26. maaliskuuta – 5. syyskuuta, mutta tutkinnassa ilmenneiden asioiden perusteella poliisi epäilee henkirikoksen tapahtuneen ja uhrin kuolleen jo kevättalvella. 

Rikoksesta epäiltyjen epäillään syyllistyneen myös hautarauhan rikkomiseen. Poliisi ei epäile teosta kaksikon lisäksi muita ihmisiä.

Aamulehden mukaan ruumis löytyi naisepäillyn kerrostaloasunnosta, josta se jouduttiin laskemaan alas nosturilla. Tapauksesta kertoi tiistaina myös Iltalehti.

Poliisi kertoo, että uhri oli ilmoitettu aiemmin kadonneeksi ja että epäilty rikos on tapahtunut toisen epäillyn asunnossa. Poliisi sai tiedon tapauksesta sivullisten vihjeiden perusteella.

Poliisi jatkaa teknistä rikostutkintaa tekopaikalla eikä tiedotteen mukaan voi kertoa tapahtumien yksityiskohdista.

Korjattu juttua kello 15.44, uhrin alaslaskemisesta nosturilla kertoi ensimmäisenä maanantaina Aamulehti, ei Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat