Jokerit-fanien törkytoiminnasta sakot – vastustajalle

Turussa tapahtuu: savupommi paukahtaa Jokerit-fanien päädyssä, palohälytys päälle 4:24
Turussa tapahtui 12. lokakuuta: Savupommi Jokerit-päädyssä, palohälytys laukesi ja ottelu viivästyi

Mestis-seura TUTO Hockey on saanut Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunnalta sakot parin viikon takaisista Jokerit-ottelun tapahtumista.

TUTOn isännöimä Mestiksen runkosarjaottelu Jokereita vastaan jouduttiin keskeyttämään 12. lokakuuta vain puolentoista minuutin pelaamisen jälkeen, kun Jokerien vieraskatsomossa laukaistiin savupommi. Ottelu oli keskeytettynä yli tunnin.

TUTO on nyt julkaissut tapahtumista tiedotteen, jossa se kertoo saaneensa tapauksesta sakot Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunnalta. Syynä on turvallisen ottelutapahtuman epäonnistuminen.

TUTO kertoo Jokerien tarjoutuneen maksamaan sakkosummasta osan. TUTO Hockeyn hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää tarkentaa MTV Urheilulle, että 500 euron sakko laitettiin puoliksi seurojen kesken.

– Haluan vielä erikseen kiittää Jokereita nopeasta reagoinnista sekä yhteistyöstä tapauksen selvittämiseksi. Myös viranomaisten sekä tuomareiden toiminta oli esimerkillistä, jotta saimme häirikön poistettua ja vietyä ottelutapahtuman turvallisesti loppuun, Haanpää lausuu TUTOn tiedotteessa.

Jokerit julkaisi heti ottelupäivänä ulostulon, jossa se tuomitsi kyseisen katsomokäyttäytymisen.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat