Jokerit vahvistuu: yli 600 liigaottelun "isähahmo" narripaitoihin

Helsingin Jokerit kertoo solmineensa puolustaja Rony Ahosen kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. Pudotuspelit mukaan luettuna 608 SM-liigaottelua pelannut Ahonen on edustuskelponen tiistaina Hokkia vastaan.

37-vuotias Ahonen aloitti liigauransa HIFK:ssa kaudella 2007-2008. Samassa seurassa Ahonen voitti Suomen mestaruuden keväällä 2011 ja SM-pronssia keväällä 2021.

– Rony on seuraava liikkeemme kohti koko kauden tavoitettamme. Hän on kokenut ammattimies, joka on pelannut muutakin kuin runkosarjaa. Rony tuo osaamisellaan luotettavuutta ja uuden standardin meidän pakiston pelaamiseen, Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki sanoi seuran tiedotteessa.

Kahdella viime kaudella HPK:ssa kiekkoilleen Ahosen mukaan pelaajan ja seuran tavoitteet kohtasivat sopimusta hierottaessa.

– Hyvää ja laadukasta, päämäärätietoista tekemistä. Jokerit saa minusta puolustajan, joka tykkää puolustaa. Vahvuudet ovat nimenomaan puolustuspelaamisessa. Tuon myös tietynlaista rauhallisuutta pukukoppielämään. En itse tykkää käyttää, mutta "isähahmo".

Jokerit on Mestiksen sarjataulukossa neljäntenä. Takamatkaa ykkösenä olevaan TUTOon neljä pistettä.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat