Jorma Uotiselta vinkki suorassa lähetyksessä hittiartistille: "Halonen heittäydy!"

Olli & Kerttu - Tik Tok & Pohjola 3:37
Katso parin esitys videolta!

Olli Halonen ja Kerttu Nieminen tanssivat toisessa livessä quickstepin.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman toisessa jaksossa teemana oli oma tarina. Kukin tanssipari pääsi esittämään tähtioppilaan tarinan tanssiesityksen kautta.

Tähtioppilas Olli Halonen  pääsi tulkitsemaan omaa tarinaansa tähtiopettajansa Kerttu Niemisen  kera tanssinaan quickstep. Sen taustalla kuultu kappale oli Halosen omasta Pohjola-kappaleesta tehty versiointi, jossa kuultiin myös The Baseballs -yhtyeen kappaletta Tik Tok.

Ennen tanssiaan Halonen muisteli aikaa, jolloin 19-vuotiaana muutti Helsinkiin musiikkiunelmiensa perässä. Tuolloin hän ajatteli kertomansa mukaan, että hänen olisi pitänyt olla "tietynlainen".

Eräänä päivänä hänelle todella kirkastui, kiitos erään levy-yhtiön ihmisen, että mitä hän todella haluaisi tehdä. Halonen kertoi Pohjola-kappaleen kirjoittamisen olleen hyvin terapeuttista ja tajunneensa, että voisi olla vaan oma itsensä. Muusikon mukaan kappaleen tekeminen sai hänet miettimään, mitä hän "oli oikein miettinyt" ja esittänyt 10 vuoden ajan sitä ennen. 

Helena Ahti-Hallbergin mukaan guickstep suorassa lähetyksessä ei sujunut aivan oppikirjan mukaisesti.

– Vaikka vauhdikkaasti liikkuen, kuten quikkarissa kuuluukin. Sinulla on hirveen hyvää ja luontaista sellainen hyvä vartalon kannatus ja perusryhti, jonka ansiosta Kerttu sinulla on aika hyvä tila siihen omaan tanssiasentoon, Ahti-Hallberg kommentoi.

Jorma Uotisen mukaan esitys oli melko lähellä quicksteppiä.

– Ollilla oli kyllä muutamia omaperäisiä tulkintoja askelluksissa.

– Energiaa olisi voinut olla enemmän ja se olisi voinut olla vallattomampi. Halonen heittäydy! Uotinen heitti. 

Pari sai yhteensä 16 pistettä.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat