Juhani Tyrväisen taklaus kuumensi tunteet Ruotsissa – valmentaja kiehui videolle: "Täysin vailla kunnioitusta"

Luleån Juhani Tyrväinen taklasi Leksandin Matt Caitoa rajusti SHL:ssä ja sai laitataklauksesta viiden minuutin rangaistuksen. Taklaustilannetta veivattiin Luulajan hallin näytöllä niin monta kertaa, että se meni Leksandin valmentajan tunteisiin.

– Mielestäni Luulajan videohuone käyttäytyi viheliäisesti, kun loukkaantunutta pelaajaa kelataan näytöllä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Leksandin käskijä Challe Berglund latasi Norrbottens-Kurirenille.

– En ymmärrä, miten tuollaisessa ammattilaisorganisaatiossa kuten Luleå voidaan toimia tuolla tavalla. Se on oikeastaan kiusallista. Se on loukkaantunutta pelaajaa kohtaa täysin vailla kunnioitusta. Taklauksesta voi olla sitä mieltä, että se oli hieno. Mutta ei noin voi tehdä, Berglund vaahtoaa viitaten videotaulun hidastuksiin.

Berglundin mielestä Tyrväinen ei olisi edes ansainnut jäähyä taklauksestaan, vaikka saikin laitataklauksesta tuomarien pitkän tarkastelun jälkeen viiden minuutin rangaistuksen.

– Mielestäni tuo on ikävää. He eivät tienneet millainen loukkaantuminen oli kyseessä. Nyt loukkaantuminen ei ollut paha, mutta miettikää, jos hän olisi saanut selkärankavamman, Berglund taivasteli.

Luleå selitti tilannetta siten, että se käytti vain TV4:n lähetyksessä esittämiä hidastuksia.

Lue myös:

    Uusimmat