Julmettua ylinopeutta kasitiellä: 17-vuotias kaahasi 246 km/h

Kaksi 17-vuotiasta poikkeusluvalla ajoluvan saanutta nuorta jäi yöllä poliisin haaviin hurjasta ylinopeudesta Nousiaisissa. Toisella oli lasissa 246 km/h, kertoo poliisi tiedotteessaan. 

Poliisi tapasi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 01 jälkeen Nousiaisissa kasitiellä kaksi nuorta miestä, jotka ajoivat kumpikin huomattavaa ylinopeutta kohti pohjoista. 

Kuljettajat jäivät poliisin haaviin muutaman minuutin välein, mutta poliisin käsityksen mukaan tapauksilla ei ollut tekemistä keskenään eikä kyse ollut esimerkiksi kilpa-ajosta.

Ensimmäinen nuori mies mittautti poliisin tutkaan lukeman 246 km/h, toinen muutamaa minuuttia myöhemmin 173 km/h. Molemmat tapahtuivat tieosuudella, jossa nopeusrajoitus on 100 km/h.

Kuljettajia epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heidän ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Erityisen huolestuttavan asiasta tekee poliisin mukaan se, että kumpikin kuljettajista oli vasta 17-vuotias ja on saanut ajokorttinsa ikäpoikkeusluvalla. Toisella heistä oli myös matkustaja kyydissään.

Lue myös:

    Uusimmat