Jürgen Kloppilta shokki-ilmoitus

Liverpoolin viime kauden päätteeksi jättänyt Jürgen Klopp vihjailee, että hänen manageriuransa on tullut tiensä päätökseen.

Kun Klopp ilmoitti päätöksestään tammikuussa, monet luulivat hänen vain pitävän taukoa jalkapallosta. Saksalaisluotsin poisjäänti valmennustehtävistä saattaa kuitenkin olla pysyvää hänen viimeisimpien kommenttiensa perusteella.

Kloppia ei välttämättä nähdä enää koskaan sivurajalla.

– Tästä päivästä lähtien, se oli minulle siinä, mitä tulee valmentamiseen, hän sanoi tulevaisuudestaan kansainvälisessä valmentajakongressissa Saksassa ESPN:n mukaan.

– En lopettanut hetken mielijohteesta, vaan se oli yleinen päätös. Olen valmentanut maailman parhaita seuroja.

Klopp, 57, on kuitenkin jättänyt oven raolleen mahdollista paluuta ajatellen. Klopp on edelleen halukas työskentelemään jalkapallon parissa, vaikka ei toimisikaan enää valmentajan pestissä.

– Ehkä voimme puhua siitä uudelleen muutaman kuukauden kuluttua. Haluan edelleen työskennellä jalkapallon parissa ja auttaa ihmisiä kokemuksellani ja kontakteillani. Katsotaan, mitä muuta minulle on tarjolla, Klopp lisäsi.

– Aion tehdä jonkin verran töitä. Olen liian nuori harrastamaan vain padelia ja viettämään aikaan lastenlasteni kanssa. Tuleeko minusta taas valmentaja? Sulkisin sen tällä hetkellä pois.

Kloppia on yhdistetty viimeisten viikkojen aikana muun muassa Englannin ja Yhdysvaltojen maajoukkueiden peräsimeen. Hänen mukaansa pöydällä ei kuitenkaan ole tarjouksia.

– Tällä hetkellä työpaikkojen kannalta ei ole mitään. Ei seurajoukkuetta, ei maajoukkuetta, Klopp tarkentaa.

– Katsotaan, miltä tilanne näyttää muutaman kuukauden kuluttua, mutta tällä hetkellä mitään ei ole tulossa.

Lue myös:

    Uusimmat