Juuso Pärssinen irti NHL:ssä: hirmutehot, voittomaali ja valinta ykköstähdeksi!

Suomalaishyökkääjä Juuso Pärssinen jatkaa väkevää esiinmarssiaan jääkiekon NHL:ssä ja Nashville Predatorsissa. Pärssinen mätti tehot 2+1, kun Predators voitti kotonaan New York Islandersin 5-4 Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä.

Pääkuvan videolla raportti Floridan ja Dallasin välisestä ottelusta: Anton Lundellin läpiajo johti kylmäävään hetkeen – Roope Hintz liekehti Dallasin voitossa.

Uransa kolmatta NHL-ottelua pelannut Pärssinen alusti Filip Forsbergin avausosuman ensimmäisessä erässä, jysäytti irtikiekon verkkoon toisessa erässä (4-1) ja ohjasi voittomaaliksi jääneen 5-3-osuman Mikael Granlundin laukauksesta ylivoimalla päätöserässä.

TPS:stä Nashvillen organisaatioon hypännyt ja alkukauden AHL-seura Milwaukeessa kiekkoillut Pärssinen sai peliaikaa 14.43. Hänet valittiin pelin ykköstähdeksi.

Pärssisellä on kasassa kolmesta NHL-ottelusta tehot 3+1=4. Hän osui heti taalajäiden debyytissään

Roman Josi oli Predatorsin toinen tehomies Islanders-voitossa – 0+4 sveitsiläispakille. Juuse Saros torjui Nashvillen maalilla 29 laukausta.

Predators on nyt voittanut kolme ottelua peräjälkeen.