Juusto-pähkinämunakas ja machesalaatti

Juustopähkinämunakas
Julkaistu 20.03.2008 11:02(Päivitetty 28.05.2008 10:16)
  • 8 munaa
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 tl armanjakkia
  • 12 rouhittua saksanpähkinää
  • 50 g murennettua sinihomejuustoa
  • 50 g Gruyère-juustoraastetta
  • 1 rkl hanhenrasvaa tai voita
  • machesalaattia (vuonankaalia)
  • pähkinäöljyä (Lanfranchi)
  • oliiviöljyä (Lanfranchi)
  • suolaa

Pese ja kuivaa machesalaatti. Nosta salaatti kulhoon ja mausta pähkinäöljyllä, oliiviöljyllä ja suolalla.Riko kulhossa munien rakenne. Mausta suolalla, pippurilla ja armanjakilla. Lisää joukkoon pähkinät ja juustot. Sulata hanhenrasva (tai voi) pannussa. Kaada munaseos pannuun ja kypsennä miedolla lämmöllä siirrellen munamassaa varovasti reunoilta keskustaa kohti. Paista munakas molemmilta puolelta ja tarjoile heti machesalaatin kera.

Resepti: Nicolas Thieulon

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle