- lauantaimakkaraa - pikamakaroneja - jauhelihaa - lanttu - 3 luumua - kaali
Harri Syrjäsen ja Jyrki Hämäläisen menu:
Kaali-luumuraaste
kaalia sopivasti 2 luumua 3 rkl oliiviöljyä 1 rkl balsamicoa
Raasta ainekset ja keskenään. Mausta kesäisesti.
Lauantaimakka-hampurilainen
3 siivua lauantaimakkaraa 2 siivua lanttua 1 luumu
Grillaa makkara ja lanttu. Kasaa annos torniksi ja laita väleihin luumua sekä ruohosipulia. Tökkää lopuksi rosmariinin oksa läpi.
Jyräyksen spessu lihapullat
300 g jauhelihaa kaalia 1 luumu 1 muna suolaa pippuria basilikaa makaroneja kermaa juustoraastetta
Pilko luumut ja suikaloi kaali. Sekoita muna ja loput ainekset lihapullamassaksi. Paista pannulla kypsäksi. Keitä makaronit ja kaada juustokastike sekaan.
Entrecote ja broilerinuijia
1 entrecote 2 broilerin koipea 1 tl Dijon -sinappia
marinadi:
ketsuppia konjakkia sinappia chilipulveria currya suolaa pippuria paprikajauhetta
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Pihvin marinoinnin jälkeen sekoita joukkoon 2 rkl jugurttia ja marinoi broiskut. Grillaa grillissä.