Kaapo Kakko osui NHL:ssä – vastustajan tähtipelaaja hurjasteli Rangersin kumoon

Kaapo Kakko iski kauden neljännen osumansa 0:35
Kaapo Kakko iski kauden neljännen osumansa (Video: NHL.com)

Jääkiekon NHL:ssä New York Rangers on hävinnyt Vegas Golden Knightsille maalein 2–5.

Ottelun päätöserässä Rangersin hyökkääjä Kaapo Kakko teki maalin, joka oli suomalaiselle kauden neljäs.

Kakon maalin syöttivät Jacob Trouba ja Blake Wheeler.

Katso Kakon osuma pääkuvan videolta!

Kakolla on vaikea kausi menossa, sillä hän oli sivussa puolisentoista kuukautta loukkaantumisen vuoksi. Hyökkääjä on kuluvalla kaudella tehnyt 27 ottelussa tehot 4+1.

Las Vegasin sankari oli kolme maalia viimeistellyt Jonathan Marchessault.

Barkov onnistui voittolaukauskilpailussa

Pittsburgh Penguins ja Florida Panthers eivät päässeet selvyyteen paremmuudesta kolmen erän ja viiden minuutin jatkoajan jälkeen, joten ratkaisu etsittiin voittolaukauskilpailussa. Siinä Florida oli etevämpi ja vei ottelussa voiton maalein 3–2.

Floridan suomalaisnelikko Aleksander Barkov, Anton Lundell, Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola eivät päässeet pisteille varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla.

Sen sijaan Barkov onnistui yrityksessään voittolaukauskilpailussa. Pittsburghin Valtteri Puustinen jäi ottelussa niin ikään pisteittä.