Kaapo Kakko repäisi: Paukutti uransa tehokkaimman NHL-ottelun

Kaapo Kakolla kolmen pisteen ilta – näin kiekko painuu Montreal-maaliin 0:33
Kaapo Kakolla kolmen pisteen ilta – näin kiekko painuu Montreal-maaliin (Video: NHL.com)

New York Rangersin Kaapo Kakko hurjasteli Montrealia vastaan tehopisteet 1+2. Kolmen pisteen ilta oli hyökkääjälle NHL-uran ensimmäinen.

Montrealissa vierasjoukkue Rangers kuritti Canadiensia numeroin 7–2. Kakko teki joukkueensa seitsemännen maalin ja syötti lisäksi kaksi osumaa. 

Maali oli Kakon ensimmäinen tällä kaudella. Useamman pisteen ilta oli niin ikään sesongin ensimmäinen. Kakko on onnistunut tekemään enemmän kuin yhden tehopisteen yksittäisessä NHL-ottelussa viimeksi huhtikuussa 2023.

Kaikkiaan turkulaislähtöinen hyökkääjä on iskenyt alkukauden kuudessa ottelussa tehopisteet 1+4=5. 

Rangers on aloittanut NHL-syksyn väkevästi. Se on hävinnyt vain kerran.

Montrealin suomalaishyökkääjät Joel Armia ja Oliver Kapanen eivät tehneet murskatappiossa tehopisteitä.

Barkov edelleen sivussa

Florida Panthers taipui kotikaukalossaan Minnesota Wildille 5–1 keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Panthersin ainoan maalin teki kanadalaissentteri Sam Bennett. Suomalaisista kentällä nähtiin Anton Lundell, Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola, mutta he eivät päässeet pisteille.

Suomalaiskapteeni Aleksander Barkov ei ollut mukana pelaavassa kokoonpanossa. Panthersin päävalmentaja Paul Maurice kertoi viikonloppuna, että Barkov saattaa tehdä paluun peleihin jo tällä viikolla.

Barkov loukkaantui kauden toisessa ottelussa Ottawaa vastaan.

Panthers pelaa seuraavan ottelunsa New York Rangersia vastaan torstaina.

Buffalo Sabres otti kotonaan 4–2-voiton Dallas Starsista. Yksi voiton kulmakivistä oli maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen, joka torjui yhteensä 28 kertaa ja valittiin myös ottelun kakkostähdeksi.

Lue myös:

    Uusimmat