Kahdesta arvasta paljastui puolen miljoonan voitto – toinen voittajista kuvaili Veikkaukselle, miten pieni ajanviete vei yöunet

Eihän niistä arvoista voita päävoittoa ikinä, moni ajattelee. Kahdella Veikkauksen Onnensanat-arvan ostaneella kävi kesän lopulla kuitenkin satumainen onni.

Arvoista paljastui 10 sanaa, mikä tiesi 500 000 euron päävoittoa. Ensimmäinen voitokas arpa ostettiin elokuussa Tuusulan S-Marketissa, toinen Espoon Sellon K-Citymarketissa syyskuussa.

– Alkoi olla oikeita sanoja ja aika monta ja ajattelin, että on tuossa kahdeksan sanaa ja sillä voittaa tonnin. Mutta niitähän oli vielä lisää. Sitten laskin että kymmenen sanaa. Ihan oikeasti. Se tietää päävoittoa, Sellon arpavoittaja kertoi Veikkauksen mukaan yhtiön järjestämillä suurvoittajakahveilla.

Voittaja kertoi, että kyseisten arpojen ostaminen on hänelle ollut lähinnä pientä ajanvietettä. Jättivoitto vei kuitenkin yöunet, voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

– Asiani ovat kuitenkin olleet hyvin jo ennen voittoa, joten ei tämä sillä tavalla muuta elämääni. En ole kertonut voitostani kenellekään. Pitää rauhassa arvioida, että kenelle kerron vai kerronko kenellekään, nimettömänä pysyttelevä voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

 

Lue myös:

    Uusimmat