KalPa kuritti jälleen Ilvestä – valmentaja myönsi tosiasian: "Ei ollut kaunista"

KalPa tekee 1-0 maalin 1:42
Oliver Kapasen jatkoeräosuma käynnisti villit kuopiolaisjuhlat.

KalPa ja Ilves kohtasivat toistamiseen Liigan puolivälierissä lauantaina. Torstaina KalPa haki vierasvoiton Tampereelta jatkoajan jälkeen, ja sama kaava toistui lauantaina kotijoukkueen 1–0-voitolla.

Ottelun varsinaisella peliajalla ei maaleja nähty, vaikka varsinkin kolmannessa erässä vieraat saivat aikaan kovaa painetta kuopiolaisten maalille. KalPan puolustustaistelu maalivahti Stefanos Lekkasin johdolla kesti kuitenkin loppuun asti.

Lopulta ottelun sankariksi nousi jatkoajalla KalPan hyökkääjä Oliver Kapanen. Kapanen on noussut suureen rooliin kuopiolaisten hyökkäyksessä, ja hän pelaa erinomaista kevättä.

KalPan päävalmentaja Petri Karjalainen myönsi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että joukkue oli ajoittain jopa onnekas.

– Kolmannen erän loppu oli aika paniikinomaista oman maalin varjelua, mutta onnistuttiin siinä. Sitkeitä oltiin. Ei ollut hetkittäin kaunista ja oli hyvä tuurikin. Tänään pomppi meille. Jatkoajan alku oltiin ihan mankelissa, mutta siedettiin se. Kyllähän Lekkas maalissa oli ihan huikea, Karjalainen totesi.

Ottelu oli loppuunmyyty, Hallissa kamppailua seuraamassa oli 5 300 katsojaa. Ottelusarja jatkuu maanantaina Tampereella.

 

Lue myös:

    Uusimmat