KalPa saa pitää "täydellisen palasen" ainakin vuoden

Jääkiekkoilija Tuomas Kiiskinen jatkaa pelaajauraansa ainakin vielä vuoden. KalPa kertoi torstaina verkkosivuillaan 37-vuotiaan Kiiskisen jatkosopimuksesta.

– Jatkopäätöksen kannalta itselleni isoin asia oli, että pystyin treenaamaan kesällä kovaa ja ilman minkäänlaisia ongelmia. Treenaaminen maistui todella hyvältä ja tuntui siltä, että haluan laittaa vielä kropan kuntoon, Kiiskinen avasi uutisessa jatkopäätöstä.

Taitohyökkääjä debytoi KalPan edustusmiehistössä jo kaudella 2004–05 Mestiksessä ja edusti kasvattajaseuraansa Liigassa 2005–12 ennen siirtoa KHL:ään. MM-kilpailuissakin pelannut Kiiskinen palasi KalPaan 2021, ja hän on toiminut kolme kautta kapteenina.

– Kiiskisen yksi isoimpia ominaisuuksia on aivan järkyttävän suuri voitontahto ja voitonhalu. Se, että hän vielä näillä kilometreillä lyö itsensä 110-prosenttisesti likoon, kertoo siitä, että hän uskoo pystyvänsä voittamaan täällä, sillä "Kisu" jos joku haluaa voittaa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine paalutti.

Laine kutsui Kiiskistä "täydelliseksi palaseksi" KalPan kokoonpanoon.

Kiiskinen on pelannut Liigassa 466 runkosarjaottelua pistein 106+210=316. Hän on saavuttanut KalPassa SM-pronssin 2009. Ruotsissa pelatessaan Kiiskinen voitti mestaruudet Växjössä 2015 ja 2018.

Lue myös:

    Uusimmat