SM-liigan maalitykki hukkasi tehonsa – edessä uusi alku: "Saamme erittäin motivoituneen pelaajan"

Hyökkääjä Robert Rooba jatkaa uraansa Kouvolassa. Rooba solmi KooKoon kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Rooba, 31, on aiemmin pelannut SM-liigassa Bluesissa ja JYPissä, jossa kiekkoili yhtä lukuunottamatta kahdeksan edellistä kautta. Rooba toimi kahdella viime kaudella JYPin kapteenina, mutta luopui C-kirjaimesta tammikuussa kesken kauden.

Ylivoimaisesti parhaalla SM-liiga-kaudellaan 20202021 Tallinnassa syntynyt Rooba nakutti JYPille huimat 30 maalia ja 41 tehopistettä. Rooba sijoittui SM-liigan maalipörssissä toiseksi 33 maalia lyöneen Ässien Sebastian Wänsströmin jälkeen ja siirtyi seuraavaksi kaudeksi KHL:n Severstal Tsherepovetsiin.

KHL-keikan jälkeen pisteitä ei ole syntynyt entiseen malliin. Viime kaudella Rooba pelasi 56 ottelua, joissa kokosi tehot 4+7. Nyt edessä on uusi alku Kouvolassa.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. On hienoa kääntää uusi sivu uralla ja sitä kautta nousta pelillisesti takaisin omalle tasolle ja auttaa KooKoota menestymään, Rooba sanoo KooKoon tiedotteessa.

Rooba on nähty ennenkin KooKoo-paidassa. Hän pelasi kaudella 2012-2013 kolme ottelua lainalla KooKoon Mestis-joukkueessa. 

– Rooba tuo kaivattua laajuutta hyökkääjistöömme. Hän on isokokoisena ja vahvana pelaajana tärkeä lisä joukkueeseen ja antaa valmennukselle vaihtoehtoja kaikkiin pelitilanteisiin. Uskon, että saamme erittäin motivoituneen pelaajan ja hienon persoonan joukkueeseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat