Suomalaisseuran valmentajaa epäillään epäasiallisesta käytöksestä

Jalkapalloseura ONS:ssä toimivan valmentajan epäillään käyttäytyneen epäasiallisesti.

Oulu Nice Soccer tiedotti perjantaina, että seurajohdon tietoon on tullut tapahtumia, joiden pohjalta on syytä epäillä ONS-valmentajaa epäasiallisesta käytöksestä.

ONS on ollut yhteydessä poliisiin ja Suomen Palloliittoon asian selvittämiseksi. Seura on myös hyllyttänyt epäasiallisesta käyttäytymisestä epäillyn valmentajan tehtävistään selvityksen ajaksi.

– Seuramme on sitoutunut turvallisen ilmapiirin edistämiseen ja puutumme epäilyihin epäasiallisesta käyttäytymisestä matalalla kynnyksellä, tiedotteessa todetaan.

ONS ei kertonut tiedotteessaan, koskeeko epäily Kansallisessa Liigassa pelaavaan naisten edustusjoukkuetta vai jotain seuran juniorijoukkuetta tai muuta joukkuetta. ONS ei myöskään suostunut kommentoimaan asiaa tarkemmin tutkinnan ollessa vielä käynnissä.

Otsikkoa ja ingressiä muokattu 13.10. klo 8.49: Otsikosta ja ingressistä poistettu maininta Kansallisesta Liigasta väärinymmärrysten välttämiseksi, sillä ONS ei kertonut, missä seuran joukkueessa epäilty valmentaja on toiminut.

 

Lue myös:

    Uusimmat