Kapellimestari Hannu Linnulta koskettava kirjoitus ex-puolisostaan Pekka Mattilasta: "Yhteiset vuotemme olivat elämäni tärkeimmät"

Aalto-yliopiston professori menehtyi hiljattain äkilliseen sairauskohtaukseen.

Aalto-yliopiston markkinoinnin professori Pekka Mattila, 45, menehtyi taannoin äkilliseen sairauskohtaukseen. Mattilan entinen puoliso kapellimestari Hannu Lintu julkaisi koskettavan kirjoituksen Mattilan muistolle Facebook-sivullaan.

Lintu kiittää kirjoituksessaan kaikkia, jotka ovat olleet yhteydessä Mattilan poismenon johdosta ja kertoo, että jokainen viesti on ollut tärkeä.

– Pekka oli osa elämääni 17 vuotta. Hänen älynsä, huumorinsa, tyylitajunsa, ammattitaitonsa ja tinkimättömyytensä muokkasivat tapaani ajatella ja toimia. Yhteiset vuotemme olivat elämäni tärkeimmät, Lintu aloittaa.

Lintu kirjoittaa, että vaikka pariskunnan tiet erosivat viime vuonna, niin he olivat läheisiä ja yhteydessä päivittäin jakaen kokemuksia ja ajatuksiaan elämästä.

– Olimme vannoneet pysyvämme ystävinä. Nyt tyhjyyden tunne on suuri, Lintu kirjoittaa.

– Lähdön hetkellä hänen seuranaan oli koiramme Shurik. Vanha Shurik voi olosuhteisiin nähden hyvin, mutta on tilanteesta yhtä ihmeissään kuin minäkin, hän jatkaa.

Kirjoituksen loppuun Lintu lainaa Mattilan kirjoitusta ja kertoo, että heillä oli tapana lukea toistensa lehtijutut ennen kuin ne menivät painoon.

– Minulla on aina ollut lapsenusko siihen, että selviän, osaan, pärjään. Ehkä osittain sen takia olen myös selvinnyt eteen tulleista haasteista. Ajattelen aina, että tapahtui mitä vain, auringolla on tapana nousta joka päivä, Mattila oli kirjoittanut.

– Kiitos, Pekka, Lintu lopettaa kirjoituksensa.

Pekka Mattila väitteli valtiotieteiden tohtoriksi Helsingin yliopistosta ja suoritti Executive MBA -tutkinnon London Business Schoolissa. Hän julkaisi useita teoksia johtamisesta sekä strategisesta markkinoinnista ja myynnistä.

Mattila nimitettiin markkinoinnin professoriksi noin vuosi sitten. Aiemmin hän toimi Aalto-yliopistossa työelämäprofessorina. Ennen yliopistouraa Mattila työskenteli muun muassa finanssialalla.

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat