Karim Benzeman MM-shokkiuutinen yllätti jopa Real Madrid -joukkuetoverin – "Luulimme, että kaikki on hyvin"

MTV:n jalkapallotiimi äänesti jalkapallon tulevaa maailmanmestaria – kolme jättiläistä erottuu muista 1:11
MTV:n jalkapallotiimi äänesti jalkapallon tulevaa maailmanmestaria – kolme jättiläistä erottuu muista

Jalkapallon MM-kisojen mestarisuosikki Ranska koki pahan menetyksen, kun tähtihyökkääjä Karim Benzema joutui vetäytymään turnauksesta loukkaantumisen takia. Shokeeraava takaisku tuli yllätyksenä jopa Benzeman seurajoukkuetoverille, Brasiliaa edustavalle Eder Militaolle.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Ranskan joukkue tiedotti Benzeman poisjäännistä sunnuntaina. 34-vuotias hyökkääjäsuuruus koki uuden takaiskun Ranskan lauantain harjoituksissa, minkä jälkeen hänet liputettiin ulos turnauksesta.

Benzema on kärsinyt jo tovin ajan reisivammasta, jonka takia hän joutui jättämään seurajoukkueensa Real Madridin pelejä väliin.

– Hän yritti pelata sen minkä pystyi, vaikka hän oli kivuissaan. Luulimme kuitenkin, että kaikki on hyvin, kun hän lähti Ranskan mukaan, Benzeman seurajoukkuetoveri, Brasilian toppari Eder Militao sanoi Qatarissa.

– En itse jutellut hänen kanssaan, mutta Vinicius Jr. (Real Madridin brasilialaistähtihyökkääjä) puhui. Karim sanoi, että hän ei ole täydessä iskussa, Militao jatkoi.

Itse loukkaantuminen tapahtui 6. syyskuuta Mestarien liigan ottelussa Celticiä vastaan. Benzema huilasi sen jälkeen Real Madridin kolme seuraavaa ottelua. Benzema pelasi loppusyksystä yksittäisiä otteluita siellä täällä.

Benzema nakutti viime kaudella hurjaa jälkeä Realin hyökkäyksessä, maalaten 46 ottelussa peräti 44 kertaa. Hän pokkasi vuoden jalkapalloilijalle jaettavan Ballon d’orin aiemmin syksyllä järjestetyssä gaalassa.

Benzeman piti tähdittää Ranskan joukkuetta yhdessä PSG:n hyökkääjän Kylian Mbappén kanssa.

Ranska puolustaa kisoissa vuoden 2018 maailmanmestaruuttaan. Se lähtee turnaukseen siipirikkoisena, sillä Benzeman lisäksi sivussa ovat muun muassa Paul Pogba, N’Golo Kante ja Christopher Nkunku.

Ranska avaa oman turnauksensa tiistaina, kun vastaan asettuu Australia.

Lue myös:

    Uusimmat