Karmea lentopotku päähän – päättyikö ikonisen pelaajan maajoukkueura tylyyn temppuun?

Martan maajoukkueura saattoi loppua tylyyn punaiseen korttiin.

Brasilialaisen jalkapalloilija Martan maajoukkueura saattoi loppua vaaralliseen lentopotkuun, josta hänet palkittiin punaisella kortilla.

Marta yritti tavoitella Espanjaa vastaan pelatussa olympialaisten alkulohkon päätösottelussa palloa, mutta osui jalallaan epäonnekseen suoraan Espanjan Olga Carmonaa päähän. Tuomari ei epäröinyt hetkeäkään vaan nosti Martalle suoran punaisen kortin.

Tilanteen voit katsoa ylälaidan videolta.

Vaarallisen tilanteen jälkeen brasilialaistähti murtui täysin. Itkusta ei ollut tulla loppua, kun hänet ohjattiin kentän sivuun.

Jos Brasilia häviää Espanjalle, voi joukkueen kisat päättyä alkulohkoon, sillä silloin Brasilia jäisi todennäköisesti lohkonsa kolmanneksi. Kaksi parasta lohkokolmosta etenee jatko-otteluihin, joten Brasilian kohtalo jatkoonmenon osalta selviää, kun muut lohkot on saatu päätökseen. Lohko-ottelut pelataan loppuun keskiviikkoiltana.

Marta on monien mielestä kaikkien aikojen paras naisjalkapalloilija, ja hänet onkin nimetty kuudesti maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi. Erityisesti maalintekotaidostaan tunnettu hyökkääjä on iskenyt Brasilian maajoukkueessa peräti 118 maalia.

Lue myös:

    Uusimmat