Karmiva näky: Barcelona-kapteeni huusi tuskaisena kentän pinnassa – "Hyvin vakava vamma"

Barceona-vahti Marc-Andre ter Stegen loukkaantui pahannäköisesti Villarreal-voitossa 3:36
Harmittoman näköinen tilanne johti pahaan loukkaantumiseen – Marc-André ter Stegen pitkään sivussa.

Barcelona nujersi Villarrealin murskaavasti 5–1-lukemin sunnuntai-iltana pitääkseen vakuuttavan voittoputkensa La Ligassa elossa, mutta maksoi siitä kovan hinnan menetettyään maalivahti Marc-Andre ter Stegenin pitkäksi aikaa sairastuvalle.

Robert Lewandowski ja Raphinha osuivat kahdesti ja Pablo Torre kertaalleen, kun Hansi Flickin joukkue otti kuudennen peräkkäisen voittonsa liigassa. Ter Stegenin loukkaantuminen ensimmäisen puoliajan loppupuolella oli kuitenkin huolestuttava käänne joukkueelle.

Barcelonan 32-vuotias kapteeni loukkaantui, kun hänen oikea polvensa taittui ikävästi laskeutumisen yhteydessä. Ter Stegen hyppäsi ilmaan napatakseen keskityksen haltuunsa, mutta jäi nurmen pintaan makaamaan ja huutamaan kivusta. Lopulta Saksan maajoukkuevahti kannettiin pois kentältä hänen pitäessä käsiään kasvojensa päällä.

– Kyseessä on hyvin vakava vamma. Kun hän makasi maassa, sen näki heti, Barcelonan valmentaja Flick kertoi DAZN:lle ottelun jälkeen.

Kausi ohi?

Ter Stegen vietiin nopeasti paikalliseen sairaalaan, jossa suoritettiin ensimmäiset testit polvivamman vakavuuden määrittämiseksi. Ensimmäisten raporttien mukaan hänen oikean polvensa jänteet ovat kärsineet huomattavia vaurioita, uutisoi AS.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Saksalaislehti Bild ja espanjalaiskanava RAC1 arvioivat, että ter Stegen olisi poissa ainakin kahdeksan kuukautta. Tämä tarkoittaisi sitä, ettei Barcelonan ykkösvahti pysty todennäköisesti pelaamaan enää yhtäkään peliä tällä kaudella.

Ter Stegenin loukkaantuminen pahentaa joka tapauksessa Barcelonan loukkaantumistilannetta entisestään. Joukkueen miehistöstä puuttuvat jo Frenkie De Jong, Gavi, Andreas Christensen, Fermín López, Ronald Araújo, Dani Olmo sekä Marc Bernal.

Villarreal-voiton toisen puoliajan pelannut maalivahti Inaki Pena on puolestaan ollut samaisessa asemassa aiemminkin, sillä hän paikkasi loukkaantunutta Ter Stegeniä viime kaudellakin. Pena aloittaa tolppien välissä, kun Barcelona isännöi Getafea keskiviikkona.

Maalikooste: Villarreal - Barcelona 7:08
Katso: Barcelona murskasi Villarrealin vieraissa – Lamine Yamalilta huima taidonnäyte.

Lue myös:

    Uusimmat