Kärpät-kippari Marko Anttila sivussa kauden avauksesta – Tapparalla kovia poissaoloja

Karri Kivi vastaa kuumiin kysymyksiin juuri ennen SM-liigakauden alkua 3:37
MTV Urheilun asiantuntija Karri Kivi vastasi kuumiin kysymyksiin juuri ennen SM-liigakauden alkua.

Kärppien kapteeni Marko Anttila ei ole joukkueensa kokoonpanossa, kun Kärpät avaa illalla SM-liigakautensa Sportin vieraana.

Anttila nimettiin täksi kaudeksi Kärppien kapteeniksi, mutta ainakaan tiistai-illan Sport-pelissä kokenutta Anttilaa ei nähdä.

Myös Tapparalla lähtee uuteen kauteen kovien poissaolojen rasittamana. Viime kauden luottopelaajista Olli Juolevi, Nick Halloran ja Philip Granath ovat sivussa illan TPS-ottelusta. Halloran ja Granath pelasivat joukkueensa ensimmäisissä harjoitusotteluissa, mutta ovat olleet elokuusta lähtien jo sivussa. 

Myös täksi kaudeksi Tampereelle siirtynyt Ruben Rafkin on sivussa entistä seuraansa vastaan pelattavasta ottelusta.

TPS:lläkin on loukkaantumishuolia, sillä seura on ilmoittanut jo aiemmin, että avainhyökkääjien joukkoon lukeutuvat Viljami Marjala ja Petrus Palmu ovat viikkoja sivussa.

SM-liigakausi käynnistyy tiistaina seitsemällä ottelulla. MTV Urheilun kauden ensimmäistä liigalähetystä voi seurata MTV Katsomossa ja MTV Sub -kanavalla kello 18.00 alkaen. Studiopelin sijaan lähetyksessä hypitään pelipaikkakunnalta toiselle kiinnostavien tapahtumien mukaan.

SM-liigan avauskierroksen ottelut:

HIFK–Kiekko-Espoo
Jukurit–HPK
JYP–Pelicans
KalPa–SaiPa
Lukko–KooKoo
Sport–Kärpät
Tappara–TPS

Lue myös:

    Uusimmat