Pelicansin ykköstähti sivussa SM-liigan huippumatsista – Jukureiden sairastuvalta synkkä tieto

Jääkiekon SM-liigassa tahkotaan perjantaina kuuden ottelun kierros. Ulkomaalaispelaajien poissaolot rasittavat Pelicansia ja Jukureita. 

Ryan Lasch ei ole mukana, kun Pelicans kohtaa Lahdessa Lukon. Supertähti Lasch on pelannut kahdessa SM-liigan runkosarjaottelussa ja saalistanut yhden syöttöpisteen. Lasch on lahtelaisten ehdoton syömähammas. Hän oli viime kaudella joukkueen paras pistemies tehoin 9+45=54. 

Jukureista Peter Abbandonato ja Max Ellis ovat telakalla toista kertaa putkeen Liigan runkosarjassa. Ensin mainittu ehti takoa kolmessa alkukauden ottelussa tehot 1+4. Ellis puolestaan osui samoissa peleissä maaliin peräti viisi kertaa. 

Kaksikko on edelleen kuitenkin sairastuneiden listalla. Kaikkiaan Jukureiden pelaavasta kokoonpanosta on sivussa kahdeksan pelaajaa. Mikkeliläiset kohtaavat tänään Turussa TPS:n. Hiljattain seuraan siirtynyt Alexander Ruuttu debytoi ykkösketjussa Sakke Hämäläisen ja Jesper Piitulaisen vierellä.

Sarjataulukon viimeiseksi neljän ensimmäisen ottelun jälkeen ajautunut HPK hakee uutta pontta maalivahtivalinnallaan. Hämeenlinnalaisten uunissa Ilvestä vastaan aloittaa 18-vuotias Kim Saarinen. Lähes 30 torjunnan keskiarvolla huhkinut Sami Rajaniemi on huilivuorossa.

SM-liigakierroksen ottelut:

HPK–Ilves

Pelicans–Lukko

SaiPa–Kiekko-Espoo

TPS–Jukurit

Ässät–Kärpät

Tappara–HIFK (klo 19.30)

Liigaviikko: Max Ellis on liigastartin kuumin pelaaja – data paljastaa suuret vahvuudet 2:18
Liigaviikko: Max Ellis on liigastartin kuumin pelaaja – data paljastaa suuret vahvuudet


 

Lue myös:

    Uusimmat