Kärpät teki erikoisen ratkaisun siirtorajalla – Jukka Jalonen jakaa ymmärrystä: "Se on kylmä tosiasia"

Juhamatti Aaltonen matkasi siirtorajan lopulla Lahteen, MTV Urheilun studio kommentoi liikkeitä 2:45
Video: Juhamatti Aaltonen matkasi siirtorajan lopulla Lahteen, MTV Urheilun studio kommentoi liikkeitä

Jääkiekon SM-liigassa ja Euroopan sarjoissa siirtotakaraja tuli vastaan torstaina. Pelicans teki omia liikkeitään, samoin Ilves. Isoista seuroista Kärpät lähti täysin toiselle tielle.

Pelicans täräytti vielä loppuhetkille ison uutisen, kun se värväsi Juhamatti Aaltosen takaisin Lahteen. Ennen tätä Ben Blood oli palannut Pelicans-nuttuun.

Ilves vahvistui Sami Nikulla ja kanadalaishyökkääjällä Mike O'Learyllä. HIFK teki liikkeitä niin hyökkääjä- kuin puolustajaosastolla. Tappara teki omia liikkujaan jo aiemmin.

Isojen seurojen kohdalla kysymykset kääntyivät Ouluun päin. Kärpät ilmoitti tammikuussa lähtevänsä eri teille entisen NHL-hyökkääjän Nick Ritchien kanssa. Sen jälkeen odotusarvo oli se, että Kärpät vahvistaa vielä rivejään.

Mitään isompaa ei kuitenkaan kuulunut tai näkynyt. Kärpät teki sopimuksen Mestiksessä pelanneen hyökkääjän Jarkko Harjulan kanssa.

Siinä kaikki.

Leijonien päävalmentaja ja MTV Urheilun asiantuntija Jukka Jalonen esittää oman arvionsa siitä, miksi muun muassa Kärppien liikkeet jäivät niin vähäisiksi.

– Jos joku huippupelaaja tulee tässä vaiheessa tarjolle, niin kyllä hän menee jonnekin muualle, missä on enemmän rahaa tarjolla. Se on kylmä tosiasia, Jalonen ilmoitti.

Lisää aiheesta jutun yläreunan videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat