Kärppien ja Tapparan kultakypärät nujakassa, sitten tapahtui kummia – Arttu Hyrylle erikoinen osuma

Arttu Hyrylle erikoinen kimmotusosuma 1:06

Jääkiekon SM-liigassa Kärppien ja Tapparan TV-ottelussa (MTV3) on sattunut ja tapahtunut.

Tappara siirtyi toisen erän alkuhetkillä jo 2–0-johtoon, kun Carter Camper ja Philip Granath heiluttivat maaliverkkoja.

Kärpät tuli maalin päähän kotijoukkueen kultakypärän Teemu Turusen osuman myötä.

Kärpät tekee 1-2 maalin 1:01
Teemu Turunen kaventaa Kärpille

Turunen oli esillä erän näkyvässä käänteessä, kun hän aloitti nahistelun Tapparan kultakypärän Anton Levtchin kanssa. Sen jälkeen tunteet olivat tapissa.

Kärpät hallitsi tilanteen paremmin ja tuli erän lopulla tasoihin. Joskin sangen erikoisella tavalla.

Aiemmin tässä kuussa Leijonissa piipahtanut Arttu Hyry ampui kiekon ohi maalista. Pikkumusta pomppasi kohti Tapparan maalivahtia Christian Heljankoa, joka oli lopulta kimmokelautana. Kiekko sisään ja taululle lukemiksi 2–2.

Video Hyryn osumasta näkyy jutun yläreunasta.