Karu loukkaantuminen NHL:ssä – nyrkit heiluivat sen jälkeen

Calgary Flamesin ja Vancouverin Canucksin välisessä ottelussa nähtiin pelottava loukkaantuminen, minkä seurauksena nyrkit heiluivat.

Canucksin J.T. Miller taklasi Calgaryn Kevin Rooneya ensimmäisessä erässä, ja Rooney lensi laitaan pahannäköisesti. Hänen päänsä otti kovan osuman, ja mies jäi jään pintaan makaamaan tärskyn jälkeen. Lopulta hän pääsi jäältä pois omin jaloin, mutta ei enää palannut otteluun tällin jälkeen.

Tilanteen voit katsoa tästä linkistä.

Canucks-leiri tulistui Milleriin heti taklauksen jälkeen ja antoi hänelle kovuutta jään pinnassa. Taklauksesta ei tuomittu jäähyä, mutta väkivaltaisuudesta kaksi pelaajaa molemmista joukkueista joutuivat istunnoille.

Ensimmäisen erän lopussa kuohahti, kun Anthony Mantha ja taklauksen tarjoillut Miller pudottivat hanskat. Molemmat saivat tappelusta viiden minuutin jäähyt.

Tappelun voi katsoa tästä linkistä.

Miller kommentoi tapahtumia ottelun jälkeen. Varsinkin Rooneyn ottelun päättänyt taklaus kiinnosti toimittajia.

– Se oli mielestäni puhdas taklaus, mutta en ole nähnyt sitä (videolta). Oleta, että hän osui laitaan, en ole nähnyt sitä, Miller sanoi.

– Tiedän, että hän on hyvä tyyppi ja hyvä pelaaja, enkä koskaan halua nähdä ketään makaamassa jäällä tuolla tavalla.

Canucks johti ottelua ratkaisevan tuntuisesti 3–0 ja 4–1, mutta lopulta Flames tuli tasoihin ja nappasi voiton jatkoajalla lukemin 6–5.

– Emme voittaneet yhtään kamppailuja. Pelasimme lepsusti, kuin kesälätkää.

Miller teki ottelussa myös tärkeän maalin, kun hän tasoitti pelin 5–5:een kolmannen erän lopussa.