NHL-supertähti taklattiin sairastuvalle – kapteenilta välitön ja raivokas reaktio

Chicagon 18-vuotias supertähti Connor Bedard joutui jättämään ottelun New Jerseyä vastaan ensimmäisessä erässä, kun häntä taklattiin kasvoihin. Bedardin joukkuetoverit eivät antaneet taklaajan selvitä tilanteesta ilman seuraamuksia.

New Jerseyn Brendan Smith taklasi Connor Bedardia pään seudulle ottelun ensimmäisessä erässä. Bedard kaatui taklauksen jälkeen maahan ja piteli suutaan luistellessaan takaisin vaihtoaitioon. Hän ei palannut enää tällin jälkeen otteluun.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Blackhawksin Nick Foligno hyökkäsi välittömästi Smithin kimppuun taklauksen jälkeen, ja parivaljakko halaili toisiaan maalin takana tovin ennen kuin tuomari komensi molemmat rangaistusaitioon väkivaltaisuudesta. 

Toisessa erässä Foligno ja Smith tiputtivat hanskat. Videon pitkästä tappelusta voit katsoa tästä linkistä.

Molemmille tuomittiin viiden minuutin jäähyt tappelemisesta.

Löi päänsä

Chicagon päävalmentaja Luke Richardson kertoi ottelun jälkeen Bedardin voinnista.

– Hän ilmiselvästi löi päänsä, mutta en ole varma. En ole kuullut muuta, kuin että kaikki matkustavat kotiin (Chicagoon), ja hänet tutkitaan siellä, Richardson sanoi nhl.comin mukaan.

– Lääkintähenkilökunta ei sanonut, että hänellä olisi aivotärähdystä, mutta pitää odottaa, että pääsemme kotiin.

Bedard on ollut tällä kaudella Chicagon paras pistemies. Hän on nakuttanut 39 ottelussa tehot 15+18. Vahvat esitykset toivat nuorukaiselle paikan NHL:n tähdistöotteluun.

Taklaus, jossa Bedard loukkaantui, oli puhdas, ainakin tuomarien mielestä, sillä siitä ei tuomittu jäähyä. Samaa mieltä oli New Jerseyn päävalmentaja.

– Mielestäni se oli hyvä taklaus, toki epäonnekasta Bedardin kannalta, New Jerseyn päävalmentaja Lindy Ruff totesi.

Ottelu päättyi New Jerseyn 4–2-voittoon.

 

Lue myös:

    Uusimmat