Karut sanat tavoittivat Ville Peltosen – näin HIFK-käskijä kommentoi fanien ulostuloa

Ville Peltonen kommentoi HIFK-katsomon karua vetoa: "Intohimot kuuluu tähän" 0:58
Ville Peltonen kommentoi HIFK-katsomon karua vetoa

Helsingin IFK ehti hävitä viidesti putkeen SM-liigassa. Keskiviikkona irtosi helpottava voitto, mutta JYP-ottelun alkaessa kotijoukkueen fanit osoittivat näkyvästi mieltään. HIFK-päävalmentaja Ville Peltonen kommentoi kannattajien mielenilmausta MTV Urheilulle taiston tauottua.

HIFK-kannattajat levittivät ottelun alkaessa katsomoon banderollin, jossa kysyttiin, "Missä meidän HIFK?". Fanit olivat ottelun ensimmäisten minuuttien aikana myös tavallista vaisumpia.

Protesti ei mennyt päävalmentaja Ville Peltoselta ohi.

– Olemme saaneet kannattajilta myös paljon tukea. Intohimot kuuluu tähän. Heidän mielenilmaisunsa kuuluu asiaan ja on myös tervetullutta.

Peltosen mukaan HIFK:n saamasta julkisesta kritiikistä huolimatta tukea on ollut tarjolla. Katso päävalmentajan koko vastaus pääkuvan videolta.

HIFK vastasi kentällä protestiin jämäkästi. JYP kaatui maalein 5–2. Leo Komarov iski ensimmäisen maalin HIFK-paidassa. Myös puolustaja Trent Bourque onnistui ensi kertaa, heti ensimmäisessä pelissään.