Katielle kävi pikku "hupsis" juoksukisassa vuonna 2022 – vieläkin häneltä tivataan OnlyFansia

Katie kaatui juoksukilpailuissa ja päätyi viraalivideolle.

Katie Hannaford, 38, kaatui vuonna 2022. Huvittavat seuraukset eivät ole vieläkään jättäneet häntä rauhaan. 

Brittinainen nousi hetkeksi somejulkisuuteen kaaduttuaan lastensa koulun urheilupäivässä. Vanhempien juoksukisassa kasvoilleen rojahtanut Hannaford tallentui videolle, jonka näet yltä.

– Se vahvisti itseluottamustani. Videon jälkeen opin, että on ok irrotella alas välittämättä siitä, mitä ihmiset ajattelevat, hän kuvaa.

"On aivan käsittämätöntä, miten paljon viestejä saan"

Kaatumisen aikana Hannafordin hame heilahti korviin ja hän käytännössä pyllisti maassa istuvalle yleisölle. Klippi levisi nettiin ja saavutti häkellyttävän suosion.

Hannaford saa kuulla tapahtuneesta vielä kaksi vuotta myöhemminkin. Viestejä tulee jopa 20 joka päivä; häneltä kysytään usein, onko hän "se äiti, joka kaatui liikuntapäivänä". Hannaford tunnistettiin jopa hänen lomaillessaan Turkissa.

– On aivan käsittämätöntä, miten paljon viestejä saan kaikkialta maailmasta. Miehet Brasiliasta tuntuvat rakastavan minua, samoin [miehet] Kap Verdeltä, Yhdysvalloista ja Kanadasta, hän kuvaa.

– Saan edelleen paljon kysymyksiä siitä, onko minulla OnlyFans-tili. Ehdottomasti ei ole!

Viraalihitti toi itseluottamusta: "Tajusin, ettei sillä ole väliä, nauravatko ihmiset"

Tapauksen jälkeen Hannaford vannoi, ettei enää osallistu vanhempainkilpailuihin. Tyttäret Tegan, 17, ja Beau, 10, olivat tästä kiitollisia.

– Tytöistä tapaus oli hauska ja videosta puhutaan edelleen kotona usein, mutta he olivat samaa mieltä siitä, etten koskaan enää saa juosta kisoissa tuon jälkeen.

Vaikka takamus vilahti lopulta nettikatsojille ympäri maailmaa, Hannafordia ei hävetä.

– Nuorimman lapseni kanssa en mennyt kisaamaan, koska minulla oli suuria vaikeuksia itsetuntoni kanssa. Sitten tuona vuonna menin, videosta tuli viraalihitti, ja se antoi minulle valtaisan itsetuntoboostin, Hannaford kertoo.

– Silloin tajusin, ettei sillä ole väliä, nauravatko ihmiset tai teetkö itsestäsi pellen. Entä sitten? Siinähän vain syntyy muistoja. Itsekin nauran videolle aina, kun se ilmestyy muistoihini [esim. puhelimessa].

Katso myös: Cheerleaderin esitys sai yllättävän vilautuskäänteen: "Tunsin ilmavirran jaloissani..."

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat