Katso videolta Ensitreffit-parin herkkä hetki eron jälkeen – tekivät yhteisestä matkastaan kappaleen

Katso videolta Ensitreffit-parin herkkä hetki eron jälkeen – tekivät yhteisestä matkastaan kappaleen 1:13
Katso videolta, kun Julia ja Waltteri esittävät koskettavan kappaleensa asiantuntijoille.

Ensitreffit alttarilla -ex-pari, Julia ja Waltteri jakavat herkän hetken sen jälkeen, kun he ovat tehneet päätöksen avioerosta. 

Ensitreffit alttarilla -sarjasta nähtiin MTV3-kanavalla tiistaina 26.12. kauden toisiksi viimeinen jakso, jossa pariskunnat tekevät lopulliset päätökset siitä, jatkavatko he avioliitossa vai eroavatko he toisistaan. Jakso on nähtävillä myös MTV Katsomossa

Julia ja Waltteri olivat alusta asti kipuilleet avioliittonsa kanssa. Kaverivaihde kuitenkin toi uudenlaista rentoutta heidän keskinäiseen suhteeseen. 

Vaikka loppua kohden heidän kanssakäyminen oli mutkatonta, pariskunta päätti kuitenkin erota. He kertoivat asiantuntijoiden tapaamisessa, että eivät jatka avioliittoaan, mutta eivät toisaalta halua täysin sulkea ovia toisiltaan. 

Eropäätöksen jälkeen he esittivät asiantuntijoille itse sanoittamansa kappaleen. Herkkä kappale on syntynyt ex-parin mukaan matkan varrella. Katso ote kappaleesta videolta!

Sarjasta nähdään uutena lisäyksenä tällä kaudella myös Mitä heille kuuluu nyt? -jakso, jossa käydään läpi osallistujien elämäntilanteita kuvausten päätyttyä. Viimeinen kauden päätösjakso nähdään 2.1.2024 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa

Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21.00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat