Kauden ensimmäiset kympit! Linnea Leinon ja Anssi Heikkilän TTK-spektaakkeli häkelsi tuomariston sekä yleisön

Linnea & Anssi - Lose Control 4:08
Katso Linnea Leinon ja Anssi Heikkilän esitys videolta.

Linnea Leinon ja Anssi Heikkilän Tanssii Tähtien Kanssa -esitys sai tuomaristolta kauden ensimmäiset kympit.

Neljännessä suorassa Tanssii Tähtien Kanssa  -lähetyksessä teemana oli haaveiden maailma. Jaksossa TTK-parit pääsivät kukin esittämään vakiotanssin. 

Linnea Leino  ja Anssi Heikkilä  tanssivat TTK-parketilla wienervalssin tahtiin. Kappaleena heidän tanssilleen kuultiin Lose Control, joka on Teddy Swimsin kappale. Ennen tanssia nähdyllä videoinsertillä Leino kertoi haaveilleensa jo jonkin aikaa siitä, että ostaisi vanhan rakennuksen, jonka voisi remontoida paikaksi, jossa pitää juhlia. 

Tuomaristo oli esityksestä täysin myyty. 

– Lumoava, liitävä ja loistava, Jorma Uotinen totesi.

– Tulkintanne taso oli pysäyttävä, bravo.

Jukka Haapalainen oli samoilla linjoilla ja kehui paria muun muassa asioiden parantamisesta, joista he olivat saaneet edellisviikolla palautetta. 

– Tuomaristohan tykkää siitä, että niiden juttuja kuunnellaan ja tehän kuuntelette. 

Helena Ahti-Hallberg antoi niin ikään suitsutusta vaativista teknisistä asioista, jotka tanssissa osuivat nappiin.Tuomari antoi myös parannusehdotuksia seuraaviin tansseihin, kertoen Leinolle, että tämän kannattaisi keskittyä siihen, että hän saisi "lisää painoa liikkeeseen".

Tuomaristolta Leino ja Heikkilä saivat yhteensä 29. Kaksikko sai näin ollen TTK-kauden ensimmäiset kympit Jukka Haapalaiselta ja Jorma Uotiselta. Pisteiden annon jälkeen sohvilla olleet muut TTK-parit nousivat seisten osoittamaan suosiotaan onnistuneelle parille.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat