Kauriin kesähoroskooppi 2024

Mitä kuuma suvi tuo tullessaan? Pyysimme tekoälyä kertomaan, miten eri horoskooppimerkkien kesä sujuu!

Tekoäly luo myös viikkohoroskooppimme, oletko jo tutustunut niihin? Pyysimme tekoälyltä romanttista horoskooppia kesäksi. Kurkista, miten kuuma suvi tulee sujumaan!

Kauriin kesä 2024

Kauriin kesä 2024 on täynnä vakautta ja syvää rakkautta. Olet luonnostasi kunnianhimoinen ja käytännöllinen, mutta tämä kesä tarjoaa sinulle mahdollisuuden avautua enemmän rakkaudelle.

Kesäkuussa Venus tuo elämääsi romantiikkaa ja iloa. Tämä on hyvä aika panostaa yhteiseen aikaan kumppanisi kanssa tai olla avoin uusille romanttisille mahdollisuuksille. Parisuhteessa oleville tämä on hyvä hetki suunnitella yhteistä tulevaisuutta.

Heinäkuussa Mars lisää energisyyttäsi ja vetovoimaasi, mikä voi johtaa merkittäviin romanttisiin kohtaamisiin. Tämä voi olla aika, jolloin sinkku-Kalat tapaavat jonkun, joka jakaa kunnianhimosi ja elämänarvosi.

Elokuussa Venus syventää rakkauden tuntemuksia, ja voit huomata olevasi valmis ottamaan seuraavan askelen rakkauselämässäsi. Tämä voi tarkoittaa sitoutumista syvemmällä tasolla tai uudenlaisen intohimon löytämistä nykyisestä suhteesta.

Kesän lopulla olet varma siitä, että olet löytänyt rakkauden, joka tukee tavoitteitasi ja elämäntyyliäsi.

Katso myös: Yksi haluaa aina, toinen ei koskaan – pitäisikö erilaisten seksihalujen vuoksi erota?

Yksi haluaa aina, toinen ei koskaan – pitäisikö erilaisten seksihalujen vuoksi erota? 1:43
Siihen, pitäisikö erilaisten halujen vuoksi erota, ei ole olemassa helppoa vastausta. Ihmiset ovat sopeutuvaisia; toisaalta, jos rakkautta on riittävästi, ihminen yleensä haluaa etsiä ja löytää kultaisen keskitien. Haastateltavana pappi ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n puheenjohtaja Marianne Heikkilä.

Lue myös:

    Uusimmat