Leijonan kesähoroskooppi 2024

Mitä kuuma suvi tuo tullessaan? Pyysimme tekoälyä kertomaan, miten eri horoskooppimerkkien kesä sujuu!

Tekoäly luo myös viikkohoroskooppimme, oletko jo tutustunut niihin? Pyysimme tekoälyltä romanttista horoskooppia kesäksi. Kurkista, miten kuuma suvi tulee sujumaan!

Leijonan kesä 2024 

Kesä 2024 on täynnä säihkettä ja intohimoa. Olet luonnostasi loistokas ja vetovoimainen, ja tämä kesä tuo esiin kaikki parhaat puolesi. Kesäkuussa ja heinäkuussa Venus on merkissäsi, mikä lisää vetovoimaasi ja antaa sinulle itsevarmuutta lähestyä rakkauselämääsi intohimoisesti.

Kesäkuu tuo elämääsi uusia mahdollisuuksia rakkaudessa, ja voit huomata saavasi enemmän huomiota kuin koskaan. Sinkut löytävät erityisen henkilön, joka vastaa Leijonan energiaan samalla mitalla. Parisuhteessa olevilla on hyvä aika panostaa yhteisiin hetkiin ja tuoda lisää romantiikkaa suhteeseen.

Heinäkuussa Mars antaa sinulle energiaa ja rohkeutta ilmaista tunteitasi suoraan. Jos olet odottanut oikeaa hetkeä paljastaa rakkaudentunteesi, tämä on se hetki. Auringon loistaessa merkissäsi olet parhaimmillasi ja rakkauselämäsi kukoistaa!

Elokuussa Venus pysyy merkissäsi, mikä tarkoittaa, että romanttinen tunnelma säilyy vahvana koko kesän. Olet valmis astumaan vakavampaan vaiheeseen suhteessasi, tai löytämään jonkun, joka tuo elämääsi lisää iloa ja rakkautta.

Katso myös: Yksi haluaa aina, toinen ei koskaan – pitäisikö erilaisten seksihalujen vuoksi erota?

Yksi haluaa aina, toinen ei koskaan – pitäisikö erilaisten seksihalujen vuoksi erota? 1:43
Siihen, pitäisikö erilaisten halujen vuoksi erota, ei ole olemassa helppoa vastausta. Ihmiset ovat sopeutuvaisia; toisaalta, jos rakkautta on riittävästi, ihminen yleensä haluaa etsiä ja löytää kultaisen keskitien. Haastateltavana pappi ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n puheenjohtaja Marianne Heikkilä.

Lue myös:

    Uusimmat