Kelly Brookin suuri tragedia – keskenmeno kuudennella kuulla

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon toistuvasti valittu brittikaunotar menetti pienen tyttärensä viime viikon lopulla.

31-vuotias Brook kiidätettiin sairaalaan viime viikon lopulla verenvuodon takia, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä. Brook menetti pienen tyttövauvansa vain viikkoja raskauden julkitulon jälkeen. Pienokaisen oli tarkoitus syntyä elokuussa.

Brook ilmoitti onnellisesta perhetapahtumasta maaliskuussa Twitterissä. Raskaus oli iloinen yllätys Kellylle ja poikaystävä Thom Evansille, jotka olivat seurustelleet vain kolmisen kuukautta ennen raskaaksi tuloa.

Tulevat vanhemmat olivat jo ehtineet iloita tulevasta perheenlisäyksestään ja keskenmeno oli valtava shokki.

– Voin vahvistaa, että Kelly ja Thom ovat menettäneet pienokaisensa. He pyytävät ihmisiä kunnioittamaan heidän yksityisyyttään tämän rankan elämäntilanteen aikana. He eivät aio antaa asiasta enempää asioita, tähden edustaja kertoo Daily Mailille.

Kellyn ystävä kertoo lehdelle tämän olevan täysin musertunut.

– Kelly toipuu kotona Thomin ja äitinsä Sandran tukemana. Tällaisessa tilanteessa ei löydy sanoja, joten hänelle on vain annettava aikaa suremiseen.

Monet julkisuuden henkilöt ovat ilmaisseet tukensa surevalle pariskunnalle. Esimerkiksi Dannii Minogue ilmaisi osanottonsa Twitterissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat