Keuhkosyöpää sairastava Aki Palsanmäki Seiskalle: "Leikkaus pelotti niin perkeleesti"

Huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsanmäki kertoi äskettäin Seiskan haastattelussa, että hänellä on keuhkosyöpä, joka leikattiin kiireellisesti. Hän lopetti jatkuvan tupakanpolton vuonna 2011, mutta on sen jälkeen harrastanut "bilepolttamista".

Huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsanmäki  kertoi Seiskalle 11. lokakuuta sairastavansa keuhkosyöpää. Hänet leikattiin kiireellisesti ja nyt hän on toipumassa. 

Samana päivänä tehdyn, useita tunteja kestäneen leikkauksen jälkeen Palsanmäki viestitti voinnistaan Seiskalle. Palsanmäki kertoi operaation sujuneen hyvin. 

Seiskan 16. lokakuuta julkaisemassa haastattelussa Palsanmäki kertoo, että halusi kertoa sairaudestaan julkisesti, jotta kenenkään ei tarvitse arvuutella hänen tilaansa. 

– En kaipaa sääliä, vaikka voin myöntää, että leikkaus pelotti niin perkeleesti. Olen yrittänyt ajatella, että nyt on vain mentävä niillä korteilla, jotka minulle on jaettu, Palsanmäki jatkoi Seiskalle. 

Hänestä syöpä tuntuu epäreilulta, koska hän on pyrkinyt elämään terveellisemmin kuin koskaan. 

Hän poltti tupakkaa 25 vuotta pahimmillaan kaksi askia päivässä. Vuoden 2011 jälkeen hän harrasti vain ”bilepolttamista”. 

– En halua moralisoida, mutta kyllä tupakki on myrkkyä. Ei sitä nuorena ajatellut, kun laittoi reteästi Belmontin palamaan, että se johtaa syövän kouriin, Palsanmäki pohti Seiskalle. 

Lue myös:

    Uusimmat