Kiekko-Espoolle avausvoitto – Jyrki Aho "äärimmäisen ylpeä ja onnellinen"

Voittomaalikilpailu: TPS - Kiekko-Espoo 3:58
Kiekko-Espoo juhli ensimmäistä voittoaan voittomaalikilpailussa.

Kiekko-Espoo otti paluunsa ensimmäisen voiton SM-liigassa, kun se kaatoi Turussa TPS:n voittomaalikilpailun jälkeen maalein 3–2. Ottelun jälkeen päävalmentaja Jyrki Aho jakoi kiitoksia.

Kiekko-Espoo jäi ottelussa jo kahden maalin takamatkalle, kun TPS:n Otto Salin ja Max Lindroth onnistuivat avauserässä. Ville Lajusen ja Peter Quennevillen maaleilla espoolaiset nousivat kuitenkin jatkoajalle ja aina voittomaalikilpailuun saakka. 

Ratkaisevan osuman taituroi Quenneville, mikä merkitsi täksi kaudeksi SM-liigaan palanneen Kiekko-Espoon kauden ensimmäistä voittoa.

– Pitää pelaajillemme nostaa hattua, kun noustiin kahden maalin takaa. Paljon on silti matkaa jäljellä ja paljon on vielä opittavaa, summasi Kiekko-Espoon valmentaja Jyrki Aho.

Aho valmensi Espoossa aiemmin Bluesia, jonka taru päättyi talousvaikeuksiin Ahon ollessa päävalmentajana vuonna 2016. Nyt espoolaisen kiekon paluun hetkellä Aho jakoi kiitosta.

– Olen äärimmäisen ylpeä ja onnellinen siitä, että nyt Kiekko-Espoolle tuli ensimmäinen voitto. Se on äärimmäisen arvokas monelle ihmiselle, jotka ovat tehneet vuosikausia töitä tämän liigapaikan eteen, Aho sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Haluan onnitella heitä kaikkia tässä. Onnea kaikille Kiekko-Espoon faneille, ja ihmiseille, jotka työtä ovat tehneeyt. Tämä on arvokasta heille.

Lue myös:

    Uusimmat