Henna ja Tauski Peltonen muistelevat erikoisia mediatempauksiaan: "Kyllä niitä itsekin vähän keksittiin"

Henna ja Tauski Peltonen peilaavat suhdettaan julkisuuteen. 

Laulaja Tauski Peltonen ja hänen vaimonsa dj Henna Peltonen viettävät nykyään seesteistä perhearkea heidän kodissaan Paraisilla.

Pari kertoo MTV:n haastattelussa miettivänsä nykyään tarkkaan, millaisiin mediatempauksiin he lähtevät mukaan. 

– Silloin lähdettiin herkästi mukaan miettimättä enempää, nyt mietitään moneen kertaan. Paljon tulee kyselyitä eri ohjelmiin, mutta suurimpaan osaan ei enää lähdetä, Henna kertoo.

Tauski kertoo lehtien rajujen otsikoiden olleen hänelle myös myyntivaltti keikoille aikoinaan. 

– Mitä hurjempi kansi, sitä enemmän oli keikkapaikoille jonoa, Tauski muistelee. 

Mies myöntää keksineensä myös itse tempuksia saadakseen palstatilaa mediassa. 

– Kyllä niitä itsekin vähän keksittiin ja kyllä niistä tuli rahaakin. En muista mitään yksittäisiä juttuja, mutta on välillä naureskeltukin niitä. Kyllä median luominen on vähän kuin elokuvan tekemistä jossain mielessä. Kaikkien ei tarvinnut omastakaan mielestä olla totta, kun laskutussumma oli kuitenkin aika huima. 

Tauskin suositusta Sinä vain -kappaleesta tulee syksyllä 30 vuotta. Mies aikoo pitää myöhemmin taiteilijajuhlat. Tauski keikkailee edelleen ahkerasti ympäri Suomea. Pariskunta nähdään myös yhdessä keikkalavoilla. 

Henna on kiertänyt  jo lähes11 vuoden ajan tunnettujen ysäriartistien, kuten Dr. Albanin , Captain Jackin ja Haddawayn taustatanssijana ja laulajana ympäri Eurooppaa. Lisäksi hän lanseerasi yhdessä Sofia Fiian kanssa ysäri dj-konseptin, mikä täyttää tähden keikkakalenterin. 

– Tuodaan hyvänmielen ohjelmaa ihmisille. 

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat