Kohuttu tähtinyrkkeilijä kärähti kielletystä aineesta

Tähtinyrkkeilijä Ryan Garcia on antanut positiivisen dopingnäytteen, kertoo ESPN.

ESPN:n mukaan antidopingjärjestö VADA kertoi Garcian antaneen näytteensä ennen Devin Haneyta vastaan käytyä ottelua, jonka Garcia voitti. Näyte sisälsi suorituskykyä parantavaa ostariinia.

Ostariini on ollut antidopingjärjestön WADA:n kiellettyjen aineiden listalla vuodesta 2008 lähtien.

Garcia on itse kieltänyt käyttäneensä mitään kiellettyjä aineita.

– Kaikki tietävät, etten minä huijaa. Jos he saivat tietää tämän ennen ottelua, miksi he antoivat minun nousta kehään? Nämä ihmiset yrittävät hyökätä minun kimppuuni. En ole ikinä ottanut steroideja. En edes tiedä, mistä niitä saa. Väitteet ovat isoja valheita, Garcia viestitti X-tilillään julkaistulla videolla.

Garcia ja Haney iskivät yhteen huhtikuussa New Yorkissa. Garcia voitti ottelun tuomariäänin. Haneyn joukot ottivat asiaan tiukemman kannan.

– Kuulimme tästä asiasta hiljattain. On valitettavaa, että Ryan huijasi. Hän ei kunnioittanut faneja eikä nyrkkeilyä ottelemalla likaisin keinoin, Haney sanoi ESPN:lle.

Garcia on ollut alkuvuoden aikana usein kohuotsikoissa. Hiljattain Garcia herätti kummastusta, kun hänet bongattiin kaupungilla jonkun muun naisen kanssa kuin oman kihlattunsa. Ennen Haney-ottelua Garcia käyttäytyi pitkään sekavasti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös:

    Uusimmat