Kolmiodraama-Mirella toteutti lupauksensa – tällaisen lahjan Joonatan sai

Kolmiodraama-Mirella antoi Joonatanille syntymäpäivälahjan – näin tämä reagoi 1:29
Näin Joonatan reagoi Mirellan antamaan syntymäpäivälahjaan

Joonatan juhlii syntymäpäiväänsä samana päivänä, kun hän muuttaa Mirellan kanssa saman katon alle Kolmiodraama-sarjassa.

Kolmiodraama-sarjassa Mirella ja hänen deittikumppaninsa Joonatan muuttavat asumaan yhteiseen asuntoon neljäksi viikoksi samana päivänä, kun Joonatan täyttää 30 vuotta. Pari keskusteli ensimmäisillä treffeillä siitä, mitä Mirella ostaisi ensinäkemän perusteella Joonatanille syntymäpäivälahjaksi ja tämä vastasi naureskellen uuden korviksen.

Sarjan neljännessä jaksossa Mirella on hankkinut synttärisankarille leivoksen, johon sytyttää kynttilän palamaan. Hän päättää yllättää Joonatanin myös onnittelulaululla ja syntymäpäivälahjalla, joka on paketoituna korurasiaan.

Mirella naureskelee huvittuneena, kun Joonatan avaa lahjaa. 

– Minä en yhtään tiedä, mitä siellä voi olla, Joonatan hämmästelee. 

Lopulta riemu repeää, kun hän saa lahjan auki ja sieltä paljastuu korvakoru. Katso Joonatanin reaktio yllä olevalta videolta.

Pari keskustelee myöhemmin päivän tapahtumista ja Joonatan on kiitollinen syntymäpäivän olleen ikimuistoinen. 

– Toivoisin, että meidän suhteemme syvenisi ja tulisi romantiikkaa. Toivon, että tulisi paloa ja sellaista välittämistä ja hellyyttä, Joonatan kertoo myöhemmin kameroille.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa pohditaan, kenellä on potentiaalia ja kenellä ei:

Kenellä pareista on potentiaalia ja kenellä ei? 33:15

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -palvelussa.

 

Lue myös:

    Uusimmat